neiye

tala fou

I tausaga talu ai nei, i lalo o le fou tulaga o le faʻaauau faifai pea o le falemaʻi alamanuia ma le faʻatelevaveina o tekonolosi suiga, tele ma sili atu vailaʻau masini meafaigaluega o loʻo atiaʻe malosi i le itu o le "unmanned, itiiti humanized, ma atamamai". Faʻatasi ai ma i latou, o le poto masani masani ai ono avea ma se taua atinaʻe faʻatonuga mo vailaʻau masini masini mo se umi vaitaimi o taimi i le lumanaʻi.

O le alamanuia meafaigaluega vailaʻau o loʻo alualu i luma agai i le malamalama atoatoa

Fai mai Insiders, i le lumanaʻi, o loʻu atunuʻu vailaʻau masini meafaigaluega o le a matua atamamai, e aofia ai oloa atamai, gaosi atamai, auaunaga atamai, pulega atamai, ma le atamai atamai. O le mea moni, e moni. I le taimi nei, tele kamupani ua i luga o le auala o le atamai oloa suʻesuʻega ma atinae.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se kamupani masini vailaʻau na suia ma le loto i ai le faʻatauaina o ana meafaigaluega oloa mai semi-otometi i atoa-otometi, mai atoa-otometi i faʻamatalaga, fesoʻotaʻiga, ma oʻo atu i vaega atamai, ma faʻapea ona atiaʻe ai le tele o atamai Saina vailaʻau vailaʻau vailaʻau. I se faʻaopopoga, o suʻesuʻega i meafaigaluega poto e faʻavaeina foʻi luga o manaʻoga aoga o tagata faʻatau. I luga o le faʻavae o le atamai, e mafai ona faʻaititia ai le galue malosi ma taimi faigaluega, ma i le taimi lava e tasi faʻamalosia le lelei o meafaigaluega afifiina ma manaʻoga o le GMP faʻatonutonu, o lea atili faʻalauteleina ai masani Saina vailaʻau. Atamai atinaʻe o alamanuia ma vailaʻau vailaʻau.

E i ai foi vailaʻau masini masini kamupani e matua mafaufauina le fetaui lelei o masini i le va o sisitema, ma mafai ona mamanuina e tusa ma le moni gaosiga gafatia ma metotia fuataga o le tagata faʻaaoga, ina ia mafai ai ona faʻatulagaina gafatia le gaosiga gafatia o le atoa gaioiga ina ia mautinoa le faʻaauau ma mautu o gaosiga. O le faʻagasologa o faʻamatalaga e mafai foi ona teuina, aoina, ma lolomi eseese e ala i le computer tablet computer control system, ma le parameter setting ma le mataʻituina o le tele o masini e mafai ona faʻatonutonuina tutotonu, ma le tulaga galue, faʻamaumauga o faʻamaumauga, ma masei oe lava faʻamaoniga mafai. atagia i le moni taimi, faia le gaioiga atoatoa otometi, atamai, ia sili faʻamautinoaina le mautu o le gaioiga.

I se faʻaopopoga, i le faʻaauauina pea o le alualu i luma o le atamai ma otometi alamanuia i totonu o loʻu atunuʻu vailaʻau masini gaosi oloa, o le fua o le taua vaega ma vaega o mea faigaluega pei o reducers o loʻo faʻalauteleina foi. Ua lipotia mai e i ai reducer gaosi e tuʻufaʻatasia lelei o tulaga eseese, fausia se atoa oloa faʻasologa, ma faʻaauau pea faʻaleleia le oloa fausaga, ogatasi ma le atinaʻe tulaga o alamanuia tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia fou, faʻaleleia le faʻatinoina o oloa, ma saunia le saogalemu, saogalemu , ma le saogalemu mo ituaiga uma masini. Faʻasaʻoina le eletise ma faʻatonutonu fofo tali.

O fale gaosi atamai ua avea ma nofoaga vevela i le faʻatulagaga fou a le alamanuia

I le taimi nei, i le faʻaopopoina i le faʻaaogaina o le atamai tekonolosi i masini ma vaega, kamupani ma le malosi ma luma-vaʻai togafiti i le matata o vailaʻau masini meafaigaluega ua amataina ona tuʻuina atu "atamai gaosi". Mo se faʻataʻitaʻiga, o se kamupani vailaʻau vailaʻau na fausiaina se lua-atamai tulaga, o lona uiga, oloa poto ma atamai atamai gaosiga. I le taimi nei, ua faʻaauupegaina le kamupani ma le faʻaletausaga galuega faatino o 100 seti o robots alamanuia mo le pito i tua afifi, 50 seti o atamai atavali faleʻoloa ma logistics faiga, ma 150 seti o fomaʻi tautua tautua, o loʻo teuina i le gaosiga o atamai atamai, Faʻaauau pea le faʻaleleia o le atamai ma tulaga faʻavaomalo tulaga o vailaʻau a Saina.

I se faʻaopopoga, i le 58th Faletalavai Masini Faʻaaliga, o nisi kamupani na fesiligia e le Fale Talavai i luga o le taua o le fausiaina o se fale gaosi poto, o le mataupu o le mafai ona suʻeina, ma lumanaʻi atinae fuafuaga. O le tagata o loʻo gafa ma le faʻaaliga na faʻapea mai foi, "Mai se silasila mamao, matou te faʻamoemoe o faleoloa poto i soʻo se mea e faʻaogaina se tulaga masani i le taimi e tasi, ma o falefaigaluega e mafai ona faʻagaioia i lalo o se vailaʻau mautu GMP. I se faʻaopopoga, faʻafefea ona ogatasi a matou masini ma le faʻatulagaina tapulaʻa matou te manaʻo ai? Ina ia mautinoa e saogalemu le faʻagaioiga, e manaʻomia le faʻamautinoaina e ala i le faʻanumeraina ma le atamai o mea e faʻaleleia. "

I se faʻaopopoga, o le muamua fale gaosi poto i le falemaʻi meafaigaluega alamanuia ua faʻamoemoeina e taliaina i le faaiuga o lenei tausaga. Ua lipotia mai a maeʻa le poloketi, o le a maua e le kamupani fetuutuunai gaosiga o vailaʻau eseese masini fualaʻau pei o roboti asiasiga, faʻatumuina o robots, ma sterile transfer roboti. Fale gaosi atamai ma laina gaosiga ma faʻapitoa masini vailaʻau. O le faʻaaogaina o robots e gaosia ai robots ma fausia ai se fou atamai vailaʻau falegaosimea o le kamupani fou auala o atamai gaosiga i le falemaʻi meafaigaluega alamanuia 4.0 vaitaimi.

O le mea moni, i tausaga talu ai nei, o le faʻalauiloaina o le faʻasologa o le poto o fale gaosi faiga faʻavae ma fesoʻotaiga faʻalauiloaina fuataga o loʻo aumaia ai fou i le gaosiga o tagata ma le olaga, ma e moni foi lenei mo le falemaʻi masini masini. I le lumanaʻi, ma le faʻaauauina o le atinaʻe o le saienisi ma tekonolosi, atamai o le a sili atu loloto tuʻufaʻatasia ma le vailaʻau masini masini e tuʻuina atu sili fesoasoani mo le atinaʻeina o le vailaʻau alamanuia.


Taimi Post: Aukuso-04-2021